Bio parmezánové krekry s olivovým olejem

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Bio parmezánové krekry s olivovým olejemNení skladem55 Kč
Tyto krekry pro Vás peče firma Bionebio v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsou velmi nároční. Vyhýbají se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (neztužené i ztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka. Krekry jsou ochuceny štědrou dávkou parmezánu (14 %), vyrobeny z extra panenského olivového oleje a lehce osoleny mořskou solí.
ZEMĚ PŮVODU: Česko
SLOŽENÍ: celozrnná pšeničná mouka* 35 %, pšeničná mouka*, sýr parmezán* (Parmigiano Reggiano D.O.P.) 14 %, extra panenský olivový olej* 13 %, mořská sůl, regulátor kyselosti vinný kámen (neboli hydrogenvinan draselný), kypřící látka jedlá soda (neboli hydrogenuhličitan sodný). Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje obilniny obsahující lepek a může obsahovat stopy sezamu.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 1745 kJ/416 kcal |
---|---|
Tuky | 18 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,5 g |
z toho mononasycené mastné kyseliny | 11 g |
z toho polynasycené mastné kyseliny | 2,1 g |
Sacharidy | 48 g |
z toho cukry | 0,6 g |
Vláknina | 3,6 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 2,1 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Parmezánové krekry s extra panenským olivovým olejem. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.