Jedlá sůl - Diamantová mletá 200g

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Jedlá sůl - Diamantová mletá 200gSkladem 138 Kč
Diamantová sůl je gurmánská sůl s jemnou chutí.
Diamantová sůl od firmy Cereus je skutečným drahokamem mezi solemi. Jelikož tato sůl má ze všech himalájských solí největší bioenergetickou a bioinformační hodnotu. Díky své malé hrubosti (cca 1mm) ji lze použít pro veškeré každodenní využití v teplé i studené kuchyni. Pro nejlepší zachování přírodních vlastností jejich soli, doporučujeme solit nejlépe před podáváním nebo na konci vaření.
Tato sůl je bez chemických příměsí, není přidáván jód a neobsahuje přípravky na zlepšování sypkosti.
Složení:
kamenná sůl v ryze panenské podobě, velikost krystalu 1mm
Země původu:
Pákistán/Punjab, jižně od Himálaje
Min. trvanlivost:
při skladování v suchu neomezena
Balení 1kg - Baleno v dárkové krabičce.
Diamantová sůl je z vybraných čistých krystalů, což jí zajišťuje nejvyšší bioenergetickou hodnotu. Toto řadí diamantovou sůl Cereus právě mezi nejvzácnější stolní sole. Tato sůl pochází z čistého praoceánu a po stovky milionů let vznikala její vyjímečná krystalická struktura.
Sůl od firmy Cereus je ručně těžena, omývána a usušená na slunci. Na stolní sůl se používá jen cca 10 % vytěžené soli, která odpovídá té nejlepší kvalitě. Tato sůl je pravidelně podrobována analýzám nezávislých biofyzikálních a biochemických ústavů v Německu.
Obsažené minerální látky a stopové prvky jsou v takové podobě, která je velmi snadno vstřebatelná lidskými buňkami, a to proto že se jedná o sůl v podobě krystalické nikoliv kamenné. Krystaly vznikaly po miliony let obrovským tlakem na sobě ležících hornin a proto jsou minerály a částečky v této soli tak malé a pro buňky v tělesné buňky jednoduše vstřebatelné. (Sůl je koloidální).