Kakao BIO

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Kakao BIONení skladem54 Kč
Kakao v biokvalitě, které se skvěle hodí do tradičních i méně obvyklých dezertů. Vykouzlíte s ním báječnou mramorovou báboku, brownies, čokoládové smoothie nebo zmrzlinu. Dochuťte si s ním různé nepečené dezerty nebo posypte si ranní kaši.
Kakao je vyráběno ze semen kakaovníku a je také základní surovinou pro výrobu čokolády. Kakao má výraznou hořkou chuť a pěstuje se nejčastěji v západní Africe.
Pro výrobu kakaa se používají směsi odrůd Forastero Amazónico, Criollo a Trinitario.
Složení
Kakaový prášek* se sníženým obsahem tuku (obsah kakaového másla nejméně 10 %). Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.