Kokosový cukr Naturalis BIO

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Kokosový cukr Naturalis BIONení skladem119 Kč
Kokosový cukr Naturalis BIO
- Nízký glykemický index
- Lahodná karamelová chuť
Hlavní složky
- 100 % kokosový cukr
Nutriční hodnota kokosového cukru
Hlavním přínosem kokosového cukru je velmi nízký glykemický index (hodnota 35). Nezvýší hladinu glukózy v krvi a promění se mnohem ochotněji v energii než v tuk. Má velmi příjemnou karamelovou chuť. Nezaměňovat s mnohem méně vhodným palmovým cukrem. Kokosový cukr se hodí k přípravě dezertů, slazení nápojů atd.
Pěstování, zpracování a balení výrobku
Kokosový cukr firma Naturalis dováží od jejich indonéského dodavatele, který je vybaven řadou mezinárodních certifikátů dokládajících špičkovou BIO kvalitu. Cukr se vyrábí dehydratací přírodního nektaru květů kokosových palem. Vysušená hmota se rozdrtí a promění v drobné krystalky. Neprobíhá rafinace a nepřidává se žádná chemie. Čistý cukr balí do 250g sáčků v české balírně certifikované pro práci s BIO potravinami.
Doporučená konzumace
Použití kokosového cukru je stejné jako u řepného cukru. Použijte ke slazení nápojů, studených i teplých pokrmů, zavařenin i dezertů. Kokosový cukr má pro tělo příznivější složení než cukr řepný.