Strouhanka kukuřičná BIO

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Strouhanka kukuřičná BIONení skladem35 Kč
Snadné obalování i zahuštění. Kukuřičná strouhanka je chuťově neutrální, proto zapadně i do klasických receptů.
Strouhanka z kukuřičné mouky je přirozeně bez lepku, což určitě ocení nejen celiaci, ale dokonce všichni, kteří se snaží odlehčit a ozdravit svůj jídelníček. Její použití je univerzální a chybu neuděláte, když ji přisypete všude tam, kam byste dali klasickou strouhanku.
Využití:
- Obalování - s kukuřičnou strouhankou můžete obalit téměř vše, od hub po zeleninu
- Zahušťování - kukuřičnou strouhankou můžete dobře zahustit polévky i omáčky
- Bramborové těsto - přidejte si strouhanku do klasického bramborového těsta na knedlíky, těsto se díky ní krásně odlehčí
- Karbanátky, sekaná - při přípravě sekané nebo placek využijte, místo pšeničné strouhanky, kukuřičnou strouhanku.
Složení
Kukuřičná krupice*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Návod k přípravě
Kukuřičná strouhanka výborně poslouží k obalování – namísto pšeničné strouhanky.