Bio balsamikový ocet jablečný Beutelsbacher

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Bio balsamikový ocet jablečný BeutelsbacherSkladem 1 ks111 Kč
Základní surovinou při výrobě balsamikového octa Beutelsbacher jsou jablka z vyhlášených sadařských oblastí v Jižním Německu. Jablka jsou vylisována a čerstvá šťáva se nechá zfermentovat na jablečný ocet. Ocet získává typickou středomořskou chuť balsamika během následného zrání. Plnost chuti a snížení kyselosti je dosaženo přidáním zahuštěné jablečné šťávy. Jablečný balsamikový ocet má velmi příjemnou sladko-kyselou chuť, která se velmi dobře hodí k lehce nahořklým salátům jako je např. čekanka. Kromě zeleninových salátů ho lze použít také do ovocných salátů, k dochucení drůbeže a ryb a k ovonění desertů. Jahody lehce pokropené jablečným balsamikem jsou vynikající dobrotou.
Země původu: Německo
Složení: jablečný ocet, zahuštěná jablečná šťáva. Obě složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:
Energetická hodnota | 851 kJ/203 kcal |
---|---|
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 45 g |
z toho cukry | 43 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Sůl | 0,05 g |
Název a skladování: Kvasný jablečný ocet ochucený. Obsah přírodní kyseliny octové: 5 %. Bez zvláštních podmínek na skladování.
Upozornění: Obal můžete vrátit na jednom z našich odběrních míst nebo v jakékoli prodejně, kde vedou džusy značky Beutelsbacher.
DE-ÖKO-007
Zemědělská produkce EU