Bio mléčná čokoláda s celými oříšky

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Bio mléčná čokoláda s celými oříškySkladem 1 ks71 Kč
Jemná čokoláda mléčná s celými oříšky z Projektu Turecko, která je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Je slazena sušenou třtinovou šťávou Rapadura a přírodním třtinovým cukrem Cristallino.
Výrobek pochází z Fair Trade projektu "Hand In Hand". Fair trade - spravedlivý obchod, který garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje dětskou a otrockou práci.
Země původu: Švýcarsko
Složení: cukr (sušená třtinová šťáva, třtinový cukr), sušené plnotučné mléko 21 %, kakaové máslo, lískové oříšky 20 %, kakaová hmota, lískooříšková pasta, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 38 % v čokoládě.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 2482 kJ/597 kcal |
---|---|
Tuky | 45 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
Sacharidy | 37 g |
z toho cukry | 34 g |
Vláknina | 1,5 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 0,20 g |
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
IT-BIO-014
Zemědělská produkce EU/mimo EU